in

Зморшки навколо очей та неохайні брови: Настя Каменських показалася без косметики

Популярна українська співачка Настя Каменських дозволила собі приділити час для домашнього відпочинку та доглядової ранкової рутини.

Останній місяць артистка активно займалася своєю творчою кар’єрою, адже на початку повномасштабного вторгнення вона займалася благодійністю. Декілька днів назад Каменських засвітилася в компанії свого чоловіка Потапа. Разом вони відвідали в Майамі декілька заходів, які напряму стосуються презентації нового треку співачки.

Цими днями Настя вирішила взяти тайм-аут і поділилася своїм безтурботним ранком в Інстаграм. В кадрі зірка постала без граму косметики та ретуші. Незважаючи на те, що вік бере своє і, на обличчі вже можна побачити мімічні зморшки навколо очей, все ж її зовнішньому вигляду можуть позаздрити не лише ровесниці, а й більш молодші дівчата.

«Добрий ранок! Неймовірно люблю затишні ранки вдома. А ви?» — підписала свій кадр Каменських.

Настя Каменських без макіяжу

Варто зазначити, що журналісти видання TabloID пригадали найгучніші скандали і сформували анти-рейтинг зірок українського і світового шоу-бізнесу. Очікувано, найбільшим розчаруванням серед вітчизняних знаменитостей став репер Олексій Потапенко, що полюбився глядачам під час піку популярності зіркового дуету «Потап і Настя».

Читайте також: Наталія Могилевська після прогулянки з дитиною похизувалася апетитною фігурою в тісній сукні

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 14 грудня

Першу сім’ю розвалила теща, друга жінка загуляла, з третьою не зійшлися характерами — Іво Бобул вперше зізнався, що йому не треба було одружуватися