in

«Тільки хотів записати відео, але почалася тривога» — Максим Галкін розповів про намір знову залишити Ізраїль

Популярний гуморист Максим Галкін, всупереч прогнозам злостивців, після кількох днів перебування на Кіпрі повернувся додому в Ізраїль.

Після того, як він з Аллою Пугачовою з’явилися в Лімассолі, російські журналісти навперебій почали писати про боягузтво артиста і те, як тепер Примадонні доведеться блукати світом на старості років. Проте, вже у середині грудня зіркова сім’я повернулася до Тель-Авіва і встигла відзначитися на Дні народження Андрія Макаревича.

Звісно, ​​в самому Ізраїлі поки що з концертами Галкіну доведеться почекати — заплановані на листопад виступи відбудуться лише у березні наступного року. Однак, без роботи популярний гуморист не сидить і вже планує гастролі, які почнуться відразу після Новорічних свят. За традицією, що вже склалася, новий сезон Галкін починає з найвіддаленіших куточків планети — 2024-го перші концерти гумориста відбудуться в Таїланді, на Балі та в Австралії.

Про свої творчі плани артист розповів передплатникам у відеозверненні, яке записав лише з другого разу. Перший дубль перервала сирена повітряної тривоги. «Тільки хотів записати відео, але зараз була тривога. Багато було ракет на центральну частину Ізраїлю…», — стурбованим голосом розпочав свій монолог 47-річний шоумен.

Читайте також: « Істинна рокерша!» — Пугачова на ювілеї Макаревича відривалася на повну і виглядала ровесницею Галкіна

У Тельців — фінансова криза, а Терезам — справжнє диво: Гороскоп на 22 грудня

Після розлучення з Тіною Кунакі французький секс-символ Венсан Кассель з’явився на пляжі Ріо-де-Жанейро з 27-річною моделлю