in

«Бо мені їб*ть, як страшно!» — відомий український шоумен відповів чому він не на фронті

В Україні посилюються мобілізаційні заходи і все більше чоловіків відчувають перед собою перспективу необхідність стати на захист Батьківщини зі зброєю в руках.

В той же час поведінка багатьох чоловіків-представників великого шоу-бізнесу відверто демонструє, що вони точно не збираються у ТЦК і вручати повістки їм ніхто не збирається. Так, незважаючи на постійну критику у свою адресу, репер Олексій Потапенко безперервно подорожує світом, а «кварталівець» Євген Кошовий відверто посміявся над питанням, чи збирається він на передову.

Не обійшли цієї делікатної теми і під час інтерв’ю із зіркою «Ліги сміху» Фімою Константиновським. Варто віддати належне коміку — він був відвертим, і не приховував своїх намірів ухилятися від мобілізації. «Я, наприклад, не на фронті, бо мені їб*ть, як страшно. І я розумію, тим, хто там, теж страшно. Коли пишуть «а чого не на фронті?»… Я намагаюся робити стільки, щоб мені було не соромно перед тими, хто зараз на фронті. Допомагати, наскільки я можу», — відповів гуморист.

Шоумен переконаний, що донатити на ЗСУ має бути топ-метою життя кожного громадянина: «Кожен повинен розуміти, що якщо він боягуз, як я, що він не готовий ризикувати життям… Ти мусиш максимально наблизитися до того, на скільки ти можеш бути корисним…З цього має починатися кожен день».

Читайте також: «Треба здаватися! Навіщо боротися?!» — Ірина Федишин шокувала, як українці за кордоном втомилися від війни.

«Дуже засмутилася, тиск піднявся…», — після відміни концертів за участь у «голій» вечірці зрадниця Лоліта порівняла себе з мертвою людиною

Не встигла натішитися: зрадницю Анну Асті позбавлять російського громадянства після «голої» вечірки