in

Не встигла натішитися: зрадницю Анну Асті позбавлять російського громадянства після «голої» вечірки

Санкції, накладені на учасників «голої» вечірки Івлєєвої, розширюються, немов жирна пляма водній поверхні.

Лише кілька днів назад співачка Ганна Дзюба, відома як Анна Asti, перебувала на піку популярності у Росії — її виступи на новорічних заходах були найдорожчими в країні і оцінювалися у десятки мільйонів рублів за півгодини. Проте рішення про участь у оргії, організованій Івлєєвою стало фатальним для артистки.

Варто визнати, що Асті перебувала на заході у якості виступаючої зірки. Її образ був не таким уже й відвертим, по великому рахунку, ніяк не відрізняючись від її звичайних сценічних луків. Та все ж, сам факт участі у шабаші обернувся для зрадниці величезними фінансовими збитками через скасування усіх її святкових виступів.

Образ Асті (на фото ліворуч) був достатньо скромним у порівнянні з іншими учасниками вечірки

Однак, це виявилося лише квіточками. 28 грудня стало відомо про те, що запроданку збираються позбавити громадянства країни-агресорки. Відмітимо, що Анна отримала паспорт РФ у жовтня цього року, оскільки прийняла рішення послідувати за своїм чоловіком-росіянином. Артистка вибрала для життя Росію, незважаючи на те, що ще на початку повномасштабного вторгнення вона перебувала на батьківщині і кілька днів ховалася від російських ракет у бомбосховищі.

Читайте також: «Дуже засмутилася, тиск піднявся…», — після відміни концертів за участь у «голій» вечірці зрадниця Лоліта порівняла себе з мертвою людиною

«Бо мені їб*ть, як страшно!» — відомий український шоумен відповів чому він не на фронті

Відпочивши від війни, Потап повернувся в Україну і засвітився в обіймах найріднішої людини