in

Репер Vacio, який явився на вечірку Івлєєвої з носком на причинному місці, отримав повістку у військкомат

Учасники «голої вечірки» Івлєєвої, немов свого часу декабристи, продовжують отримувати індивідуальні міри покарання.

Якщо більшість селебриті, які явилися того пам’ятного вечора у клуб «Мутабор», відбулися фінансовими санкціями у вигляді податкової перевірки і скасування прибуткових виступів на новорічних заходах, то молодий супутник Івлєєвої, репер Vacio був покараний значно суворіше.

Чоловік обрав найвідвертіший лук — з’явився на захід лише в білому носку, натягнутому на статевий орган, за що отримав спочатку 25, а потім ще 10 діб адміністративного арешту за хуліганство. Це при тому, що на суді артист демонстрував щире покаяння, запевняв, що не хотів нікого образити і що дуже любить жінок, особливо тих, хто був з ним у клубі.

У суді репер Vacio був зовсім не такий запальний

Однак, це виявилося лише початком неприємностей, які чекали на співака. Мало того, що він провів новорічні та різдвяні свята свята у буцигарні, то йому ще й прямо у в’язниці вручили повістку у військкомат. Тепер, коли Микола Васильєв вийде на волю, він попрямує на медичний огляд, який визначить його придатність до військової служби.

Співак тепер може відправитися в армію

Про це повідомив офіційний представник Громадської спостережної комісії Москви О. Лобарєв: «Ми з членами ОНК відвідали Васильєва у спецприйомнику №2, де він утримується після другого арешту. Артист розповів, що йому вручили повістку у військкомат».

Читайте також. П’яні і оголені: російський репер Моргенштерн відірвався на Балі в компанії відомих українок

Ракам — досягнення мети, а Терезам — повний контроль: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 9 січня

Оголена Санта Дімопулос позувала на Балі для фотографки, яка працює в Росії