in

«Тепер я на Onlyfans» — 60-річна Мілявська після відміни концертів через «голу вечірку» заявила про плани заробляти на сайті для дорослих

Співачка-зрадниця Лоліта Мілявська, яка нещодавно потрапила в немилість перед правлячою верхівкою Кремля, зізналася, як планує заробляти на прожиття.

Навколо уроженки Закарпаття розгорівся скандал через те, що артистка відзначилася на «голій вечірці» блогерки Івлєєвої, куди вона заявилася, згідно дрес-коду, в чому мати народила. В результаті цього на телеканалах припинили транслювати передачі, в яких приймала участь опальна співачка, на радіо не беруть в прокат її пісні. Та й російська аудиторія розчарувалася такою поведінкою свого кумира.

Лоліта на «голій» вечірці

Мілявська відразу дала задній хід і спробувала виправдатися перед жителями країни-терористки, яка щодня обстрілює українські міста та безпощадно знищує їхнє населення, але це не принесло втішних результатів. А напередодні новорічних свят в Мережі почало ширитися відео, на якому Лоліта промовила: «Москалів треба потребляти» і це ще більше розізлило росіян.

На фоні скасування концертів в путіністки сильно впали доходи і журналісти поцікавилися, як вона планує заробляти кошти на прожиття.

«Розраховую на пенсію і Onlyfans» — заявила артистка.

Мілявська розповіла, як збирається заробляти на життя

Читайте також: «Любиш за що?!» — популярна зірка 90-х звернулась до зрадниці Повалій, яка зізналася у любові до Росії

«Любиш за що?!» — популярна зірка 90-х звернулась до зрадниці Повалій, яка зізналася у любові до Росії

«Можете привітати!» — Анна Трінчер повідомила нові подробиці своїх стосунків з Олександром Волошиним