in

«Виявився мудрішим за Потапа» — український продюсер повідомив про завершення кар’єри Олега Винника

«Повелитель вовчиць» Олег Винник від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, прикував до своєї персони занадто багато уваги через те, що дозволяє собі»відсиджуватися» в Німеччині допоки в країні точиться війна.

Багатьох прихильників весь час цікавить, чи повернеться український співак назад на Батьківщину. Дати відповідь про відновлення співочої кар’єри Винника в Україні спробував продюсер Денис Путінцев. Українець заявив, що музикант не повернеться назад, тому що він заробив достатньо коштів і його популярність дійшла свого піку. Він вважає, що артист може відкрити невеличкий бізнес за кордоном і прожити там усе своє життя, адже повернувшись назад співаку не вдасться завоювати любов українців.

«Він виявився мудрішим за Потапа і не випускав патріотичні пісні, а просто мовчав і чогось чекав. Його складно в чомусь звинуватити. Він просто виявився якимось нейтральним мовчуном. Я думаю, що Винник вже і не повернеться в Україну. Він достатньо заробив для того, щоб жити в Європі. Він може там відкрити якийсь невеликий бізнес і там залишитися жити». — заявив Путінцев.

Нещодавно, в мережі з’явився новий знімок дружини Олега Винника — Таюне, яким поділилась керівниця фан-клубу Винника Валерія Барон. Поглянувши на фото відразу можна і не впізнати вокалістку — жінка сильно змінилась.

Путініст Дмитро Харатьян вирішив відправити свого «обмежено придатного» спадкоємця «визволяти» українців

62-річний фінансист із США перетворився на «безстатевого дракона»: вражаюча історія моторошного перевтілення