in

Помер ведучий «Казок діда Панаса» Анатолій Дриженко

В Одесі на 82-ому році життя перестало битися серце відомого українського актора Анатолія Миколайовича Дриженко, який у свій час вів дитячу телепередачу «Казки діда Панаса».

Сумну звістку на своїй сторінці у Фейсбук сповістив Одеський академічний музично-драматичний театр імені Василя Василька, якому телеведучий присвятив значну частину свого життя та зіграв понад сто ролей. У 39-річному віці йому присвоїли звання Заслуженого артиста України, а 52 роки він став Народним. Він став першим одеситом, який був удостоєний цього звання.

У 2000-х роках викладав розвиток мови та акторську майстерність в одній із одеських шкіл, а також вів на одеському телеканалі «ГЛАС» улюблену телепередачу багатьох українських дітей «Казки діда Панаса». Запам’ятався актор і своєї бездоганною грою у світі кіно — «Посилання для Світлани», «Хліб дитинства мого», «Михайлюки», «Золоте теля».

«Понад півстоліття  корифей театру, провідний майстер Одеської української сцени, відомий артист театру та кіно дарував людям радість своєю творчістю. Мудрий, енергійний, щирий, щедрий Анатолій Миколайович був центром – душею колективу…» – зі сльозами на очах розповіли колеги про Дриженко.

Прощання з легендарним актором відбудеться 2 лютого на сцені його рідного театру.

Читайте також: «Артистам не місце на фронті!» — Дмитро Шуров (Pianoбой) виступив проти мобілізації зірок шоу-бізнесу

Терезам — серйозні чвари, а скорпіони зірвуть джек-пот: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 лютого 2024 року

Вперше в історії: одеситка Ліна Бороздіна доправила в космос прапор України!