in

Тельцям – пророчі події, а Козорогам – цікава ідея: Гороскоп на 10 березня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 березня. День, коли, незважаючи на вихідний, можна розпочинати реалізацію будь-яких професійних проєктів.

Овен

Не найкращий день для переговорів – якщо врахувати, що сьогодні вихідний, то йдеться, найімовірніше, про ті, що стосуються особистого життя: на жаль, порозуміння, а отже, й домовленості досягти не вдасться.

Телець

Велика ймовірність події, яка стане свого роду пророчою: вона дасть зрозуміти, як вам жити далі – образно кажучи, якою дорогою йти, щоб досягти поставленої мети.

Близнюки

Подія, що відбулася цього дня, на перший погляд може здатися негативною, але згодом – за здоровим роздумом – ви зрозумієте, що вона вкладається у відому формулу «нема лиха без добра».

Рак

День, коли необхідно довіряти не розуму і логіці, а своій інтуїції: внутрішній голос, ґрунтуючись на роботі підсвідомості, підкаже єдино правильний вихід із ситуації.

Лев

Не варто приймати близько до серця як події, які відбудуться цього дня, так і слова, почуті вами від оточення – найімовірніше, вже завтра вас відвернуть нові справи і ви забудете про все.

Діва

Плани, які ви складатимете цього дня, поряд із реальними подіями повинні містити хоч частку фантазії, яку ви звикли вважати нездійсненною – зараз у них є всі шанси на виконання.

Терези

День, як і належить вихідному, сприятливий для відпочинку: вам необхідно розслабитися та відновити сили перед важливою, відповідальною та фінансово вигідною роботою, яка чекає на вас найближчим часом.

Скорпіон

Зірки наполегливо рекомендують подбати про власне здоров’я: найімовірніше, пройти обстеження вам за один день не вдасться, але можна – хоча б на якийсь час – відмовитися від шкідливих звичок та зайнятися спортом.

Стрілець

Рішенням чужих проблем займатися можна, але робити це потрібно обережно: пам’ятайте, що добрими намірами вимощена дорога в пекло, та й своїх питань, що потребують вирішення, у вас вистачає.

Козоріг

Цікава ідея, яка вам сьогодні спаде на думку, дозволить вирішити професійну проблему, над якою ви б’єтеся тривалий час – намагайтеся до завтра про неї не забути.

Водолій

Від сумних думок, які можуть дошкуляти вам від самого ранку, відверне дрібний домашній клопіт, тим більше що з ним потрібно однаково дати раду сьогодні, звільнивши завтрашній день від роботи.

Риби

День сприятливий для зміцнення особистих і споріднених стосунків: чим більше уваги ви сьогодні приділите коханій людині, дітям або літнім родичам, тим міцнішою та щасливішою буде ваша родина.

Перейду на вулицю стригти: Лоліта з погрозами вимагає повернути її на сцену

Гороскоп на 10 березня по картах Таро: Овнам – біла смуга, Дівам – успіхи на роботі