in

Гороскоп на 10 березня по картах Таро: Овнам – біла смуга, Дівам – успіхи на роботі

У неділю, 10 березня, для Овнів розпочинається біла смуга. А Дівам пощастить, вони будуть радіти успіхам на роботі. Що карти Таро обіцяють іншим знакам на цей день — читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам можна видихнути. Труднощі у вашому житті закінчуються. Починається біла смуга, яка подарує вам багато приємних моментів.

Телець

Карти Таро радять Тельцям приділити час своїм друзям. Тепла розмова потрібна і вам, і їм. Обов’язково виділіть кілька годин на зустріч з тими, хто вам дорогий.

Близнюки

Вам варто заспокоїтися та припинити хвилюватися через дрібниці. Важливо звернути увагу на свій емоційний стан. Подумайте, чого хочеться саме вам та зробіть це.

Рак

10 березня Ракам варто взяти ініціативу в свої руки. Не варто довго думати, якщо ви знаєте, що потрібно робити. Часом потрібно поспішати і не розтягувати все на увесь день.

Лев

Карти Таро попереджають Левів про непросте випробування. Вам доведеться подивитися в очі своєму страху. Наберіться сміливості і не тікайте від проблем.

Діва

Дівам дуже пощастить. На них чекає підвищення на роботі або ж нова посада. Можливо, вас вирішать «переманити» конкуренти. Не поспішайте відмовлятися.

Терези

Карти Таро радять Терезам зайнятися саморозвитком. Почніть читати нову книгу, подивіться гарний фільм. Вам потрібно відволіктися від рутини і трохи «напружити» себе іншими думками.

Скорпіон

Скорпіони отримають цікаву пропозицію. Можливо, вас відправлять у відрядження або запропонують тривалий переїзд в інше місто. Якщо ви хочете змін, то сміливо погоджуйтеся.

Стрілець

На Стрільців чекають випадкові зустрічі. Ви можете побачити людину, яка в минулому була для вас дуже важливою. Можливо, між вами знову спалахне пристрасть.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам відпочинок. Намагайтеся не приймати жодних рішень. У цей день ви можете помилитися і сильно про це пошкодувати.

Водолій

10 березня Водолії будуть сумувати. Їм доведеться усвідомити, що деякі люди можуть бути дуже злими. Однак не варто опускати руки, в світі є місце і для доброти.

Риби

Рибам карти Таро обіцяють романтичний вечір. У цей день вони можуть зустріти свою долю. Не пропустіть шанс на щастя.

Тельцям – пророчі події, а Козорогам – цікава ідея: Гороскоп на 10 березня для всіх знаків Зодіаку

Прокляв ту країну: російський шоумен Олександр Цекало втік із Росії