in

В оточенні Олега Винника розсекретили недугу співака: проходить курс хіміотерапії

Шанувальники українського співака Олега Винника вже понад рік гадають, чому він не випускає нові пісні та не зʼявляється на публіці. Як стверджують друзі, знайомі та колеги зірки, він вже давно перебуває в Німеччині, де проходить лікування. Проте ніхто точно не може пояснити, з якою недугою зіткнувся артист.

У мережі гуляє багато чуток щодо стану здоровʼя Винника та його хвороби. Переважно їх провокують самі фанати співака.

Офіційні коментарі

Українські артисти, знайомі з Винником, не розголошують, від чого лікується їхній колега. Зазавичай вони просто стверджують, що співак проходить лікування за кордоном, і пояснюють, що не мають морального права розголошувати цю інформацію.

Чоловік відомої української співачки Оксани Білозір, а також військовослужбовець ЗСУ Роман Недзельський у липні минулого року опублікував серію звітних знімків про виконану роботу волонтерів. На одному з них можна було побачити і Винника.

В коментарі «Главкому» Недзельський розповідав дещо про стан зірки та його волонтерську діяльність в Німеччині.

«З перших днів війни він допомагає нашому батальйону. На жаль, спочатку не міг так активно, як зараз, бо мав серйозні проблеми зі здоров’ям. Не дай Боже нікому такого пережити! Ще до війни через хворобу йому довелося відкласти кілька концертів», – пригадав воїн ЗСУ.

Чутки фанатів

Водночас з дуже обережними коментарями друзів Олега Винника в мережі почали розповсюджуватися чутки про його нібито серйозну хворобу. Зокрема, фанати артиста стверджували, що він проходить курс хіміотерапії.

Жодних офіційних підтверджень тому, що Винник бореться з онкологією, немає.

Блогер та чоловік Анни Трінчер Олександр Волошин закрився в труні аби переосмислити своє життя

«Кликав мене на побачення!» — Ксенія Мішина пригадала, як її «клеїв» російський актор Сергій Гармаш