in

«Це мій вибір» — блогерка-мовчунка Софія Стужук зганьбилась новою заявою про війну в Україні

Скандальна блогерка-мовчунка Софія Стужук зганьбилася своєю черговою заявою про війну в Україні, яку вороже розв’язала країна-агресорка Росія.

У своєму Telegram-каналі зірка Мережі опублікувала знімок, де зображена з чотирма дітьми. Під фото блогерка-мільйонниця поцікавилася у підписників, як минули їхні вихідні.

Користувачі з України поспішили нагадати скандальній Стужук, що росіяни продовжують обстрілювати українські міста: «Декілька ракет русня накидала на Київ, а так все добре».

Блогерка-мовчунка відповіла підписниці, показавши, що їй все одно на війну в Україні: «Я не дивлюся новини давно. Це мій вибір. Тому адресувала запитання просто підписникам. Що таке «русня» я не знаю».

До речі, блогерка також закрила свою сторінку Instagram від українців. Люди, які перебувають в Україні, не мають доступу до фотоблогу скандальної Стужук. Тим часом користувачі з країни-агресорки можуть вільно переглядати її Instagram. Окрім цього, блогерку-мовчунку активно піарять російські пропагандисти у своїх матеріалах.

Нагадаємо, Софія Стужук вже давно продемонструвала свою проросійську позицію. Ще до повномасштабної війни в Україні, вона називала себе «русской». Коли РФ розпочала повномасштабне вторгнення, вона обрала мовчання. Ба більше, коли російські окупанти обстрілюють ракетами українські міста та вбивають мирних жителів, Софія виправдовує дії загарбників.

Нині Стужук перебуває у Латвії, де живе з другий чоловіком. До України, як заявляє скандальна блогерка, вона більше не повернеться.

«Ходив до спеціалістів» — Віталій Козловський розповів про спроби зачати дітей, але виникли «проблеми» з цим

«Сексуально» — співачка Надя Дорофєєва в крихітному бікіні похизувалась пласким животом