in

«Пташка» з «Азовсталі» викликала гнів рашистів, заспівавши українську пісню «Червона калина» на російському танку в центрі Берліна

Захисниця «Азовсталі», парамедикиня Катерина Поліщук із позивним «Пташка» заспівала «Ой у лузі червона калина», сидячи на російському танку в Берліні. Його дуло було символічно направлене на посольство Росії.

Під відео героїні в TikTok миттєво набігли громадяни країни-терористки, які почали ображати українку та заявляти, що до танка несуть квіти. Потуги росіян тільки розсмішили «Пташку» На відео, знятому біля посольства РФ, Катерина Поліщук сидить на танку та співає разом з українцями та німцями, котрі прийшли висловити свою антивоєнну позицію.

На одному зі своїх відео, де парамедикиня ще на землі, вона пояснює, куди направлене дуло танку. На кадрах видно, що з нею прийшли щонайменше кілька сотень людей.

За добу ролик зібрав майже мільйон переглядів на сторінці «Пташки». Ображені росіяни, котрі побачили допис українки, миттю стали писати про те, що «Німеччина підтримує Росію», та про «тисячі квітів», які принесли до танка їхні ж співвітчизники-емігранти.

На слова розлючених ворогів Катерина Поліщук відреагувала лаконічно: «Узкі бомблять в коментарях».

«Патріотичний цинізм» — Олег Скрипка виразив свою думку про україномовну творчість Потапа і Дорофєєвої

«Можна було собаку завести й так назвати!» — блогер-мільйонник Дмитро Варварук шокував вибором імені для сина