in

Наталія Могилевська після прогулянки з дитиною похизувалася апетитною фігурою в тісній сукні

Декілька днів тому мережу підірвала новина про те, що нібито українська співачка Наталія Могилевська народила дитину. Поштовхом до таких висновків стало те, що TikTok-блогер Gopatsa оприлюднив відео, на якому артистка гуляє з нібито власною дитиною. Мало того, він став свідком того, «як малеча кличе її мамою».

Наразі жодної реакції та коментарів від зірки не було. Як відомо, під час повномасштабного вторгнення знаменитість зустріла своє справжнє кохання на ім’я Валентин. Артистка тримає у секреті особу чоловіка, але запевняє, що щаслива у цих відносинах.

На фоні новин про загадкову дитину, з якою вона була помічена на прогулянці, Могилевська поділилася з шанувальниками світлинами з новорічної фотосесії, на яких детально можна розгледіти її фігуру і, цим самим розпалила ще більшу інтригу.

Наталія Могилевська

Загалом, це були кадри із портретної зйомки, але на останньому фото телеведуча позувала в повний зріст на тлі засніжених ялинок в приталеній сукні з блискітками.

Наталія Могилевська

Судячи з фото — Могилевська перебуває у чудовій фізичній формі і, якщо ж дитину вона дійсно народила сама ще до повномасштабного вторгнення, то їй вдалося досягти ідеальної фігури після пологів, адже результат ми можемо спостерігати на власні очі.

Читайте також: «Такі обидва розпусники!» Білик розказала з ким її було краще у ліжку — Коляденком чи Дікусаром

«Разом ідемо до перемоги!» — Потап після «продуктивного часу» в Дубаї, відправився в сонячну Іспанію

Стрільцям — шаленна вдача, овнам — до лікаря, терезам — скандал: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 грудня