in

«Перевірена 100% інфа» — NK офіційно розлучається з Потапом на тлі чуток про інтим з «малолітками»

Українська співачка Настя Каменських і Потап перебувають у процесі розлучення.

Про це 30 березня заявив блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі.
Блогер послався на джерело серед людей, які раніше працювали з Потапом і Каменських.

За інформацією Беспалова, причиною розлучення стали зради Потапа з людиною з їхнього з Каменських кола. Блогер зазначив, що йому особисто кілька дівчат розповідало про підвищену увагу з боку Потапа.

Також про це повідомляє Телеграм-канал Harley Quinn , посилаючись на слова, як пишуть, друга 35-річної виконавиці. Зазначається, що причиною розриву стосунків зіркової пари стали постійні зради Потапа з «малолітками», яким продюсер обіцяв блискучу кар’єру в обмін на інтим.

«Історія повторюється, Льоша знову запал на малолітку. Найняв на роботу і схиляв до інтиму, обіцяючи блискучу кар’єру. Настя ж налаштована на сім’ю, з дітьми не складалося, стали доходити чутки. Зараз вони не живуть разом з кумами Осадчою та Горбуновим. Вона явно переживає. Втратила голос на тлі стресу, скасувала тур» , — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що днями Настя Каменських справді повідомила своїх шанувальників про проблеми зі здоров’ям. Вона заявила, що втратила голос через новоутворення у голосових зв’язках . Через це 35-річна артистка змушена була перенести концерти в рамках її туру «Я – Україна» на кілька тижнів.

Катерина Реп’яхова зізналась, як їй живеться з Віктором Павліком та чому вони не організовують весільну церемонію

Переможець «Фабрика зірок — 3» Стас Шурінс: як склалася доля латвійського співака, який закрутив роман з MamaRika