in

Ні слова про Потапа: Настя Каменських анонсувала грандіозне святкування свого дня народження у США

Популярна серед молоді українська співачка Настя Каменських, яка вже майже місяць перебуває за кордоном, зізналася, як відсвяткує своє 37-річчя 4 травня 2024 року.

Наразі артистка перебуває в Америці, де у неї щільно розписана кожна година. З кінця листопада дала низку інтерв’ю, які побудовані на просуванні її нової іспаномовної пісні під назвою Tu y Yo, а вже на початку грудня Каменських заявила, що з цього моменту розпочинається старт її співочої кар’єри на міжнародному рівні.

Як повідомив блогер, Настя активно зайнялася пошуками нового впливового продюсера для співпраці, адже Беспалов розсекретив, що Потап неодноразово зраджував свою дружину і мало того, артистка знала про це, але не могла нічого вдіяти, тому що їх пов’язував не лише шлюб. І, здається, у Каменських все вдається. В своєму Інстаграм зірка зробила анонс «особливого» гастрольного туру американськими містами, який розпочнеться в Майамі 1 травня. Ціна на квитки коливається від 65 доларів (орієнтовно 2,4 тис гривень) до 2,4 тисяч доларів (понад 90 тисяч гривень).

«Ви почуєте не тільки всі ваші улюблені хіти, а і нові пісні, присвячені незламності України та міцності нашого народу» — йдеться в повідомленні.

https://www.instagram.com/p/C04lu8fvkLI/?hl=uk

Читайте також: Важкохвора акторка Катерина Тишкевич повертається додому: зірка показала своїх рятівників

8 мільйонів гривень за 40 хвилин виступу — зрадниця з України стала найдорожчою співачкою в РФ

У чорному ліфчику та мереживних панчохах: 60-річна Лоліта потрусила тілесами на скандальній «голій» вечірці Івлєєвої