in

Такою ми її ще не бачили: Тіна Кароль без макіяжу в повсякденному одязі прикрасила титулку ELLE

Українська співачка Тіна Кароль потішила прихильників новою неочікуваною фотосесією.

Артистка стала окрасою нового випуску глянцю ELLE Україна. Видання присвятило співачці одразу дві обкладинки: друковану версію журналу та альтернативну didgital cover.

Під час знімань Кароль позувала без макіяжу, що додало фотосету ще більшої щирості і зворушливості. Фото робилися на плівку. На світлинах фани побачать Кароль усміхненою, зі скуйовдженим волоссям. А на зміну сексі сукням артистка позує у костюмах, светрі та шортах.

Як розповіла Тіна в інтерв’ю, залишатися вірною собі — догма, якої вона дотримуватися впродовж усього свого творчого шляху:

«Війна для мене розпочалася 2014 року. І що б мені не пропонували на тому кінці телефону, жодних компромісів не могло бути. Для мене не новина – бути патріоткою. Не новина – бути з Україною. Я не прокинулася з прозрінням, які неадекватні в нас сусіди. Це було зрозуміло ще десять років тому, якщо не раніше», — зазначила Кароль.

Нагадаємо, що цьогоріч ми побачимо виступ Тіни Кароль на «Євробаченні-2023». Зазначимо, що 2006-го артистка представляла Україну на конкурсі і тоді посіла сьоме місце. Як зізналася Кароль, насправді їй соромно за той виступ і пояснила чому.

Перебрав з алкоголем: російський співак Діма Білан зняв на сцені сорочку та станцював «дивний» танець. ВІДЕО

Британська співачка Ріта Ора виступила у першому півфіналі Євробачення з біженкою із України