in

Лідера гурту «Жадан і Собаки» Сергія Жадана застукали на побаченні з 30-річною Христиною Соловій

Письменник та музикант, лідер гуртів «Жадан і Собаки» та «Лінія Маннергейма» Сергій Жадан, схоже, зазнав змін в особистому житті.

Принаймні про це свідчить інформація, яка з’явилася у Мережі. Так, після 15 років шлюбу Жадан ухвалив рішення розлучитися з Іриною Куніциною, від якої має 10-річну доньку Марію.

У Twitter користувача nichvydycia є відповідні скриншоти з судового реєстру, де саме Сергій зазначений позивачем. Судячи з даних, Жадан подав на розлучення наприкінці квітня цього року.

Але й це ще не все. Подейкують, що 48-річний музикант не самотній, а зустрічається з 30-річною співачкою Христиною Соловій. Днями співачка artyleriya стала свідком прогулянки Христини та Сергія. Парочка йшла і трималася за руки.

«Ховалися в кущах і випадково заскочили отакі драми, скандали, інтриги шоубізу. Але не робіть так, як я – не знімайте Жадана з-за кущів, бо це ну дуже некультурно і точно зовсім не по-дружньому», — підписала відео, яким поділилася в Instagram, artyleriya.

Нагадаємо, що у середині грудня 2022 року Христина Соловій представила кліп, у якому зняла Сергія Жадана. У відео артисти зіграли палких коханців і навіть показали справжні поцілунки. Та тоді Соловій говорила, що всі ці поцілунки були дружніми.

13-річна українка відмовилась виступати разом на одній сцені з росіянами на вокальному шоу в Італії

«Хороших» серед них немає!» — Оля Полякова сфотографувавшись разом з росіянами Білоцерківською та Невзоровим потрапила у гучний скандал