in

«Не потягну» — чоловік Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин, розсекретив скільки він заробляє за місяць та чи утримує дружину

Чоловік співачки Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин, розповів про свій дохід.

Як відомо, Олександр має різні канали заробітку. Знаменитість, окрім блогерства, також займається бізнесом та навіть будує співочу кар’єру. У програмі «Слава+» Волошин зізнався, що він не може виділити якийсь один зі своїх напрямків діяльності. Блогер зізнався, що йому на все вистачає часу.

«Блогерство для мене – це бізнес. Я не роблю там рекламу, але використовую той трафік, який у мене є, інакше. Не так, як всі. В мене компанія з онлайн-освіти. Чотири місяці тому я її зробив як платформу, до цього це були навчальні курси», — розповів про дохід Волошин.

Щоправда, скільки він заробляє на місяць, блогер говорити не став, лише уточнив, що ця сума більше 50 тисяч доларів.

«Я не буду говорити суму. Я не боюся, що мені буде прилітати. Але ця сума може посіяти зайві думки у людей, які мені зараз не потрібні. Це не через те, що я не хочу щось говорити, через те, що на даний період часу я розумію, що ті думки й ті відчуття, які ця сума викличе у людей, мені зараз не потрібні. Це більше 50 тисяч доларів», — пояснив Волошин.

Він також зізнався, що у їхній родині з Аннею Трінчер більше заробляє він, і розповів, як вони розподілили бюджет між собою.

«Я плачу за квартиру, я оплачую хатню робітницю, їжу, походи в ресторани, відпочинки. Свою кар’єру Аня забезпечує сама. Я утримую хатні штуки. А конкретно своїм саморозвитком Аня займається сама, я їх не оплачую. Не потягну», — прокоментував Волошин.

Не став приховувати Волошин і те, що робить з грошима, які заробляє. За словами блогера, він не витрачає свій дохід, а інвестує: «Я не люблю витрачати гроші. Я їх по різних корзинках розкидую, хочу почуватися в безпеці. Я хочу застрахувати себе від різних непередбачуваних випадків», — пояснив Волошин.

Українська співачка Настя Каменських показала, який оригінальний подарунок отримала від Потапа на своє день народження

«Тварюка, лушпиння, мерзота» — російський пропагандист Соловйов збожеволів від новини про приїзд Примадонни в Росію