in

Українська співачка Настя Каменських показала, який оригінальний подарунок отримала від Потапа на своє день народження

Українська співачка Настя Каменських поділилася з шанувальниками, як її з 36-річчям привітав чоловік, репер і продюсер Потап.

Як ми розповідали раніше, у свій день народження Настя перебувала з концертом у Черкасах в рамках українського туру «Я – Україна». Втім, фізично бути присутнім поруч із дружиною Потап не міг.

Тому продюсер домовився з командою Каменських і підготував їй сюрприз. У певний момент на великому екрані на сцені, де виступала співачка, з’явилося відеопривітання від Потапа.

Разом із присутніми в залі Потап заспівав коханій Happy Birthday і від його імені Насті подарували величезний букет квітів.

«Дякую, моє кохане ведмежатко, за твої привітання. За все, що ти зробив і продовжуєш робити для мене щодня. Кохаю тебе», — звернулася своєю чергою до чоловіка Настя.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Нагадаємо, раніше Потап присвятив Насті Каменських романтичний допис із вітальними словами в Instagram. Продюсер ніжно назвав дружину «жабенятком» і охрестив її найкращою жінкою у Всесвіті.

«Ніколи не показувала це фото» — українська співачка MamaRika показала архівну світлину з пологового будинку

«Не потягну» — чоловік Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин, розсекретив скільки він заробляє за місяць та чи утримує дружину