in

«Не дарма» співала для росіян: зрадниця Анна Асті стала «найкращою співачкою року» в РФ

Українська співачка Анна Асті після 24 лютого 2022 року продовжила жити і працювати в Росії. Вона регулярно виступає на концертах в країні-агресора, в тому числі і бере участь в музичних преміях.

Днями вона отримала нагороду «Найкраща співачка року», а також її удостоїли нагород «Прорив року» і «Пісня року». Уродженка Черкас настільки зраділа перемозі в декількох номінаціях, що прямо зі сцени заявила, що «не дарма» співала для росіян.

Крім того, на премії вона виконала кілька своїх останніх пісень. І поки вона виступає в Росії, її батьки перебувають в Україні під обстрілами.

Відомо, що Асті приїжджала на батьківщину до повномасштабного вторгнення і навіть кілька днів провела в бомбосховищі разом зі своїм чоловіком.

Однак незабаром вона повернулася в РФ, де заробляє криваві рублі. До слова, за більш ніж рік вона так і не висловилася про всі злочини російських окупантів.

Анна Асті народилася в Черкасах. Популярність вона отримала, завдяки дуету з Артемом Умріхіним. До слова, останній не з’являється на публіці вже більше року, але і про війну він мовчить.

Пісні групи Artik&Asti «Мы будем вместе», «Истеричка», «Грустный дэнс», «Под гипнозом» та інші принесли їм славу і гроші. Але ділитися своєю творчістю вони вирішили з росіянами.

Відомо, що крім музики Асті ще й займається підприємницькою діяльністю. У Росії вона відкрила салон краси і бар.

«Епатажна українка» — Тіна Кароль з розстебнутими штанами заінтригувала сміливим образом 90-х років в стилі Мадонни

«Буде тривожно» — астролог передбачила для України багато жертв найближчим часом