in

Співачка Alyosha емоційно зізналася, чи розлучається з чоловіком, який служить в лавах ЗСУ

Українська співачка Alyosha нещодавно повідомила шанувальникам, що прийняла рішення виступати під новим іменем «Олена Тополя».

Як відомо, на початку повномасштабного вторгнення артистці разом зі своїми дітьми довелося шукати прихисток за кордоном. Згодом стало відомо, що вона зупинилася у своєї свекрухи, яка мешкає у США, а чоловік її, соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя, разом із товаришами вирушили на фронт допомагати українським захисникам.

За той період, що українка знаходилась далеко від дому та свого чоловіка, вона неодноразово зізнавалась в інтерв’ю, що відстань неабияк вплинула на їхні стосунки. З того моменту в Мережі активно розпочали ширитися чутки про розлучення зіркового подружжя. Олена в нещодавньому інтерв’ю емоційно відреагувала на ці розмови.

Олена Тополя та її чоловік

«Я не бачила новин про те, що ми нібито мало не розлучилися з чоловіком через відстань. Не знаю, хто це писав. Нехай таким людям все повернеться — кожному по їхніх справах», — зазначила співачка.

За її словами стало зрозуміло, що подружжя навіть не задумується про розлучення, а навіть якщо і є якісь непорозуміння між ними, то вони швидко шукають вирішення.

Читайте також: Відомий прайс українських зірок на Новий Рік 2024: хто готовий виступити за гривні, а хто — за іноземну валюту

«Послав редактора на х*й»: російський актор-путініст Мамаєв розповів як його принизили на шоу Андрія Малахова

«В мене немає нічого» — Анна Трінчер зізналася, як з колишнім чоловіком поділила спільне майно