in

«Плачу від смутку» — представниця Польщі на конкурсі «Євробачення-2023» відреагувала на чутки, що її брат підтримує Росію

Співачка Бланка, яка на конкурсі «Євробачення-2023» представляла Польщу відреагувала на чутки, що її брат Олівер підтримує росію.

Артистка виступила з заявою, що ця інформація не відповідає дійсності. Також виконавиця наголосила, що вона всім серцем підтримує Україну, так само як і члени її родини:

«З великим сумом я читаю новини, які дійшли сьогодні до мене. Деякі ЗМІ в Україні звинувачують мого брата у нібито підтримці проросійської діяльності. Хочу однозначно наголосити, що категорично не згодна з цією інформацією. Коли пишу це, плачу від смутку. Ніколи в житті мені не спадало на думку, що я буду пов’язана з чимось, що зовсім відрізняється від того, що в моєму серці і в моїх поглядах. Я завжди й навіки всім серцем із українським народом. Я підтримувала вас від самого початку. Я, як і вся моя сім’я, живу солідарно із стражданнями українського народу, який страждає від звірячих атак», — прокоментувала Бланка.

Артистка зазначила, що ніхто з її родини ніколи не підтримував і не підтримує російську агресію проти України. Бланка зізналася, що їй дуже боляче, що її родину пов’язують з проросійськими поглядами: «Те, з чим ЗМІ намагаються зв’язати мене, є абсурдним, розходиться з правдою і змушує мене відчувати такий біль, якого я ніколи раніше не відчувала», — зізналася Бланка.

Також артистка висловила сподівання, що зовсім скоро зможе приїхати до нас і виступити у вільній Україні:

«Я сповнена співчуття, любові та підтримки українського народу, який мужньо бореться. Сподіваюся, що зможу якнайшвидше відвідати вашу прекрасну країну та виступити у вільній Україні. Я підтримувала і підтримуватиму вільну Україну», — рішуче заявила Бланка.

Нагадаємо, скандал навколо співачки з Польщі Бланки розгорівся одразу після фіналу «Євробачення-2023». Поляки, які були невдоволені участю артистки у пісенному конкурсі, пошири у TikTok відео зі словами російської пропаганди брата виконавиці Олівера.

Зокрема, родич співачки на початку березня 2022-го у соцмережах писав, що «не все так однозначно», про «київських нацистів» та «визволителів». Згодом Олівер видалив скандальний пост з Facebook.

«Залунає всією Європою» — ведучі проєкту «Голос країни» «проговорились» в якій країні зніматиметься 13 сезон вокального шоу

«Відпусти мене» — 12-річна донька найстаршої породіллі в Україні готує звернення до 78-річної матері в суді