in

Путіністку Ірину Дубцову на концерті в Казахстані обізвали «тварюкою» та прогнали зі сцени

Російську співачку-путіністку Ірину Дубцову під час концерту в Казахстані обізвали «тварюкою» та нецензурною лайкою прогнали зі сцени.

Зокрема, невдоволені казахстанці вимагали скасувати виступ виконавиці, яка підтримує війну в Україні та політику кремлівського диктатора Путіна. Однак виступ росіянки в місті Конаєв все ж таки відбувся, щоправда, неповністю.

Невдоволені казахстанці під час концерту голосно кричали Дубцовій, що вона «тварюка». Путіністка це почула. Вона почала жалітися, чому її обзивають «таким негарним» словом і що вона не знає, як після такого співати.

@mixdidi♬ оригинальный звук — MixDidi

Тим часом присутні нецензурною лайкою кричали, щоб вона пішла зі сцени та не поверталася. Путіністка Дубцова це й зробила. Як повідомляють місцеві ЗМІ, скандальна виконавиця спустилася за куліси та на сцену більше не повернулася.

Зазначимо, Ірина Дубцова відкрито підтримує російське вторгнення до України та загарбницьку політику Путіна. У січні 2023 року путіністка потрапила під санкції від РНБО. Також 2017 року Дубцова опинилася в базі «Миротворця». Виконавиця незаконно відвідувала Крим та розповсюджувала російську пропаганду, що півострів нібито має належати РФ.

Гороскоп на 30 червня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно займатися тим, що приносить задоволення

СБУ затримала на хабарі нардепа з фракції Порошенка Сергія Алексєєва: вимагав $50 тисяч