in

Латвійська співачка Лайма Вайкуле розсекретила де насправді знаходилась Софія Ротару в день повномасштабного вторгнення

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка раніше прокоментувала, чому Пєсков цілував руки Пугачової на похороні Юдашкіна, поділилася подробицями про місцеперебування Софії Ротару.

Вайкуле і Ротару товаришують протягом багатьох років. Латвійська зірка неодноразово запрошувала Софію Михайлівну виступити на її фестивалі Laima Rendezvous у Юрмалі.

Як зізналася Вайкуле в інтерв’ю програмі «І гримнув Грем», у перший день повномасштабного вторгнення рф до України, вона зателефонувала зірковій подрузі. Ротару розповіла колезі, що перебуває в Україні і біжить до бомбосховища:

«Востаннє, я знаю, що вона була якраз у Києві, коли бомбили. Вона говорить: «Я не знаю, як я пережила цей момент, як я пережила цю ніч». Вона говорить: «У мене ліків, нічого не було. Я побігла до бомбосховища». Ось це я знаю про Софу», — розповіла Вайкуле.

Також латвійська артистка розповіла, що далі Ротару поїхала кудись на захід України, але куди точно – не знає.

«Я чула, що вона поїхала чи то до Львова… Я не хочу брехати. Я більше не мала з нею зв’язку. Але от зараз я зателефоную їй, дізнаюся, де вона і що з нею», — сказала Вайкуле.

Нагадаємо, що Софія Ротару вийшла на зв’язок з шанувальниками через чотири дні після початку повномасштабної війни. Артистка написала у фотоблогу про те, що російські ракети знищують мирних жителів, дітей та руйнують міста України. Тоді ж співачка розповіла, що перебуває у Києві. За півроку після цього посту Софія Михайлівна у день свого 75-річчя розповіла, що тоді була у її рідному селі Маршинці Чернівецької області. Саме тут легенда народилася та виросла.

«Довів до сліз» — блогер Олександр Волошин шокував Анну Трінчер подарунком вартістю 70 тисяч доларів

З 1 липня українцям-пенсіонерам надбавлять ще по 1 тисячі гривень: хто її отримає?