in

«Позорисько продажне» — зрадниця Таїсія Повалій «вирізнилася» неочікуваними заявами про Революцію гідності на Майдані

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій, яка підтримує кривавого диктатора путіна, раптом пригадала Революцію гідності на Майдані Незалежності 2013 року.

Путіністка пригадала, як їй «було страшно», коли на Хрещатику кидали коктейлі Молотова та вбивали людей, а її знайомі тікали з української столиці. За її словами, у неї в голові досі не вкладаються події на Майдані. Щоправда, зрадниця забула зазначити, через що це все почалося і хто в цьому винен.

«Сказати, що було страшно, — це нічого не сказати! Смерті на Хрещатику, літак, що вбив людей у центрі Луганська, потім спалення живцем людей в Одесі та танці й вигуки радості на людських кістках! Жах! Не вкладалося в голові! Не вкладалося в голові, як племінник пішов на Донбас воювати, де мешкає рідня!» – «розійшлася» Повалій.

За словами зрадниці, весь цей час вона «героїчно працювала над собою», оскільки зрозуміла, що «лише духовний світ може дати шанс людству на спасіння».

Повалій додала, що всі ці спогади спливли в її голові після концерту з дітьми з Донбасу, який вона дала в росії.

«Мені випала честь заспівати дуетом із 11-річним Ігорем Гудрунцем із міста Стаханова! Я була щаслива поспілкуватися з мовчазною серйозною дорослою дитиною, яка нагадала мені мене, серйозну і небагатослівну за останні 8 років», — заявила Повалій.

Цей цинічний допис співачки-путіністки розгнівав українців:

  • «Коли прокинеться совість? Чи її взагалі не було, Тая?»,
  • «Закрити в’їзд до України на 50 років, нехай танцюють із Корольовою в Росії»,
  • «Позорисько продажне»,
  • «А діти, які сьогодні вночі загинули, не сколихнули? Вже не згадувала б Україну, дно».

Зазначимо, що Таїсія Повалій ще до початку повномасштабного вторгнення жила та працювала в росії. З початком війни зрадниця ніяк не коментувала вторгнення рф до України і продовжує виступати в країні-терористці та розважати росіян.

Не кажіть цього дитині, інакше вона все життя буде жебраком: 3 заборонених фрази

В Україні підвищать тариф на електроенергію: Кабмін затвердив нову ціну