in

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій приїхала в окупований Луганськ розважати Путіна та вихваляти країну-терористку. ВІДЕО

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій, яка народилась в Київській області, але продала себе та Батьківщину за кроваві путінські рублі, приїхала в окупований Луганськ на відкриття меморіального комплексу «Гостра Могила».

За вказівками диктатора Путіна на окупованій території відреставрували чотири скульптури, серед яких однією є пам’ятник російських окупантів. За задумкою, ці скульптури стануть символами воїнів часів Громадянської війни, Великої вітчизняної війни, гібридної війни 2014 року та російських окупантів. На це «збіговисько» чомусь місцевих українських жителів вирішили не запрошували, а от російських артистів привезли аби ті, в свою чергу прославляли кремлівського «вождя». Серед них засвітились Таїсія Повалій, Лариса Доліна, Сергій Шакуров та інші. Для путіністки, яка співає «оди» Путіну в той момент, коли російські загарбники знищують український народ, на сцені склав компанію палкий прихильник війни в Україні Олександр Міхайлов.

Не обійшлось на заході і без пропагандистських виступів місцевої «влади». Леонід Пасічник, який тимчасово виконує обов’язки голови так званої «ЛНР» заявив, що «народ Донбасу йде правильною дорогою».

«Відкриття меморіального комплексу Гостра Могила дуже символічно пов’язане з нинішнім часом. І в 1919, і в 1942, і в 2014 роках ворог не пройшов, був зупинений, не зміг нас підкорити. І події 2022-2023 років, СВО підтверджують теорію що зломити народ Донбасу неможливо, бо у нас справжній міцний донбаський шахтарський характер, це наша історія, яку, на превеликий жаль, хтось намагається перевернути, розповісти нам протилежне, але насправді ми знаємо, що було саме так, у нас є правильні книги, очевидці. Ми вірні своїй історії і йдемо правильною дорогою», – вислужився перед Кремлем терорист.

«На превеликий жаль» — Сергія Бабкіна спіймали на співпраці з росіянами — дружина співака підтвердила

Українка, яка родом із Херсону, здобула перемогу на конкурсі в Маямі «Місіс світу 2023»