in

Гороскоп на 30 червня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно займатися тим, що приносить задоволення

Для цього необхідно займатися тим, що приносить задоволення: улюбленою роботою чи творчістю, спілкуватися з друзями, маленькими дітьми – як своїми, так і чужими, тваринами. Енергію, що вивільнилася внаслідок цих дій, можна спрямувати на здійснення важливих професійних проєктів – вони виявляться на диво вдалими.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 30 червня для Овнів

Подумайте про те, чого хочете досягти: чи справді це ваше власне бажання, чи воно нав’язане вам іншими людьми, а можливо, й засобами масової інформації: чи варто його прагнути?

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 30 червня для Тельців

Важливе життєве чи професійне рішення, яке давно назріло, не варто відкладати й надалі – настав час, не бентежачись через те, що на календарі фінал тижня, ухвалити його – воно виявиться успішним.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 30 червня для Близнят

Від насиченого та бурхливого професійного життя необхідно відпочивати в домашньому колі, що й радять вам сьогодні зробити зірки, тим паче, на календарі п’ятниця, а там і вихідні підтягнуться.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 30 червня для Раків

Представники вашого знака часто ставлять чужі інтереси вище за свої, але сьогодні необхідно зробити з точністю до навпаки: частка здорового егоїзму піде на користь не лише вам, а й вашій родині.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 30 червня для Левів

Сьогодні в поведінці іншої людини ви, як у дзеркалі, побачите себе збоку, і, можливо, враження виявиться не найкращим, а отже, треба поміркувати про те, як її виправити.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 30 червня для Дів

Настав час відпустити минуле, яке має над вами величезну силу, саме воно заважає вам жити повноцінним життям і рухатися вперед – без нав’язливих спогадів жити буде набагато легше.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 30 червня для Терезів

Нав’язувати комусь з оточення свою точку зору – справа невдячна, однаково вам це не вдасться, тому залиште кожному право помилятися в міру своїх здібностей.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 30 червня для Скорпіонів

Ви можете відчути дежавю, коли здасться, що щось схоже з вами вже траплялося: не ігноруйте його – є ймовірність, що воно наштовхне вас на важливі думки щодо нинішнього дня.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 30 червня для Стрільців

Громадська думка, яку представники вашого знака відверто ігнорують, сьогодні може виявитися для вас корисною: дослухайтеся до того, що будуть говорити про вас люди навколо, і зробіть з їхніх слів висновки.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 30 червня для Козорогів

Нинішній день сприятливий для заняття, яким ви найчастіше нехтуєте: присвятіть хоча б трохи часу творчості – воно дозволить вам не лише отримати задоволення, а й відпочити.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 30 червня для Водоліїв

Поповнити запаси життєвої енергії допоможе улюблена справа, на яку у вас – через зайнятість на основному місці роботи – зазвичай не вистачає часу, сьогодні ж вам вдасться викроїти кілька годин.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 30 червня для Риб

Найкращий спосіб посилити вже наявний конфлікт – продовжувати спілкування з людиною, з якою перебуваєте у сварці, тому намагайтеся – звісно, на якийсь час – дистанціюватися від неї.

Зеленська чесно розповіла про стосунки з чоловіком: «Як президент зі мною не радиться»

Путіністку Ірину Дубцову на концерті в Казахстані обізвали «тварюкою» та прогнали зі сцени