in

«Попереду ще більше великих справ!» — Потап пояснив свій відпочинок із росіянами в Дубаї під час війни

Декілька днів тому Мережу підірвало відео, на якому продюсер Олексій Потапенко, розважається в Дубаї разом із росіянами в той час, коли українські захисники боронять рідні землі від російських загарбників.

Відповідний ролик розмістив на своїй Телеграм-сторінці відомий пліткар Богдан Беспалов. Олексій Потапенко, який в Україні закріпив за собою статус палкого патріота рідної землі, якимось дивним чинном зумів виїхати в умовах воєнного стану за кордон. Мало того, репер ще й спілкується там мовою агресора. Дане відео неабияк розлютило українців і вони вкотре накинулися на співака з гнівними висловлюваннями.

Сам же Потап, вирішив, щоб хоч якось загладити провину перед українцями, розмістив в Інстаграм «доказ» своєї поїздки в Дубаї. На фото чоловік Насті Каменської стоїть у компанії деякого Шіраза Хасана, якого він вважає «одним із найвпливовіших людей у шоу-бізнесі». Артист не став розповідати подробиці, як йому вдається перетинати кордон і чому розважається в компанії росіян.

«Підтримуємо нашу країну в усіх куточках світу», – повідомив Потап.

Однак, такий героїчний вчинок співака не викликав захоплення у підписників:

  • Мр*зота, псевдо патріот, ще не купив мотузку та мило собі? Раджу купити.
  • У мене лише одне запитання: «як вдалося виїхати?»
  • Під*р ти вонючий! Як тобі серед компанії кацапів? Мр*зота. Зніми наш прапор зі своєї заставки
  • Як пройшла тусня з росіянами, чого мовчиш, бідний і нещасний по словам твоєї дружини в інтерв‘ю Єфросиніної, вже аж так тяжко переживаєш війну в Дубаях
  • Як там наші вороги поживають? То тільки на словах вони вам вороги , а на ділі як мирився побачили друзі, !! Не ганьбіться далі , противно що в нас такі люди , кому війна , а кому…..

Читайте також: Скандал! Голову комітету з питань освіти Бабака зупинили в неадекватному стані і зв’язали у психдиспансері

Скандал! Голову комітету з питань освіти Бабака зупинили в неадекватному стані і зв’язали у психдиспансері

Зірки-зрадники, які замовчують війну в Україні та відшукали прихисток у диктатора Путіна