in

Українська співачка зраділа коли її образ використали для заклику зміни прізвищ на російські: «Приємно, що я лице українського нацизму!»

На тимчасово окупованих територіях самопроголошена влада продовжує пробивати в своїх недолугих спробах примусити українців забути про своє походження.

Так, у захопленому Мелітополі росіянам прийшло в голову примусити місцевих жителів замінити свої прізвища на російські. По всьому місту розклеїли листівки із відповідними закликами. Задля більшої привабливості на плакатах розмістили фотографію класичної українки у яскравому віночку, яка своєю радісної посмішкою на обличчі, за задумкою окупантів, мала б виражати радість від заміни прізвища з «Галушко» на «Глушкова».

«Міняєш паспорт? Зміни і прізвище! Очистимось від нав’язаного українського нацизму» — закликав напис на оголошенні.

Як в усьому іншому, за що беруться росіяни — вони і тут зробили невдалий хід. Справа у тому, що зображена на картинці дівчина — щира націоналістка, популярна українська співачка Ірина Вихованець, відома під сценічним псевдонімом FIINKA.

«Господи, злізь та й подивись на це покаяніє. Як можна влупити фотографію максимально проукраїнської молодиці, гуцулки для заклику зміни прізвищ? Цікаво, чого саме моя фотографія на обкладинці цієї новітньої інтерпретації «Мини Мазайла»? А, точно. Я ж в одному з інтерв’ю сказала, що я націоналістка», – з насмішкою звернулася до загарбників артистка.

Читайте також: Артиста Андрія Хливнюка звинуватили у втечі з фронту за кордон: артист емоційно відреагував

Потап зізнався в коханні юній співачці , яка з’явилася із ним в спільному кліпі

«Подарував обручку» — Кіркоров вперше заявив про намір одружитися із сурогатною матір’ю своїх дітей