in

Потап — найбільше розчарування року за версією журналістів

Грудень — час підбивати підсумки року, що минає.

Журналісти видання TabloID пригадали найгучніші скандали і сформували анти-рейтинг зірок українського і світового шоу-бізнесу. Очікувано, найбільшим розчаруванням серед вітчизняних знаменитостей став репер Олексій Потапенко, що полюбився глядачам під час піку популярності зіркового дуету «Потап і Настя». Часи, коли українці із симпатією і захопленням чекали новин про талановитого співака і продюсера, відійшли в історію, і зараз практично кожна публікація про Потапенка пов’язана з черговим скандалом, у які регулярно потрапляє артист.

Падіння рейтингу музиканта почалося із самого початку повномасштабного вторгнення, яке, за дивним співпадінням, застало 42-річного Олексія Потапенка за кордоном. Попри очікування прихильників, репер зовсім не поспішав повертатися додому, залишаючись у комфортній Іспанії навіть тоді, коли у воюючу Україну повернулася його дружина Настя Каменських.

Коли, нарешті, Потап насмілився показатися у Києві, виявилося, що це лише початок його «зашкварів». Уже у першому своєму інтерв’ю репер заявив, що «заочно вступив у тероборону Києва», перебуваючи у Барселоні. Потім була пісня «Волонтер», у якій він відверто зрівняв роботу волонтерок з ремеслом жінок легкої поведінки.

З часом поведінка Потапенка ставала все більше наглою, і врешті решт, він невідомим чином знову покинув Україну в той час як пересічним чоловікам призивного віку це заборонено. Продюсер став кататися по світу, обираючи переважно тропічні міста для візитів, які він називає «робочими командировками». Під однієї з таких «робочих» поїздок репера застали за веселим застіллям у елітному ресторані Дубая в компанії з росіянами. Потап щось завзято коментував російською, в той час, як на публіці він демонстративно перейшов на спілкування українською мовою…

Слід відмітити, що, незважаючи на гори критики, Потапенко анітрохи не збирається змінюватися, відверто називаючи своїх критиків «собаками, які гавкають на його караван».

Як у Кардаш’ян: Блогерка з найбільшими вилицями у світі Анастасія Покрещук похизувалася новими «силіконовими» сідницями

Акторку Катерину Тишкевич вивели з медикаментозного сну: Лікарі вперше дали обнадійливий прогноз щодо її стану здоров’я