in

«Особливий образ» — Каменських прогулялась Одесою в сукні-льолі та засвітила прозоре спіднє

Українська співачка Настя Каменських повідомила, що наразі перебуває в Одесі. 11 серпня, артистка відіграла благодійний концерт в одному з місцевих клубів.

А напередодні виконавиця влаштувала собі променад одеськими вулицями, ресторанами та пам’ятками архітектури. Фото з прогулянки зірка розмістила у себе в Instagram. У вільний від роботи день Каменських надала перевагу легкому та грайливому образу.

На вулицях Одеси артистку можна було побачити у сукні-льолі малинового кольору, з-під якої визирало спіднє Насті:

«Привіт, Одесо! Щоразу, коли тут опиняюсь, ти приголомшуєш своєю красою і невпинною енергією: від свіжого морського бризу на Ланжероні, до променів сонця, що пробиваються крізь будинки на Дерибасівській. Ти яскрава, творча, захоплююча! Тому і концерти тут завжди наповнені особливими моментами», — поділилася емоціями Каменських.

Також Настя зазначила, що її виступ у місті буде благодійним, а прибуток від заходу організатори перерахують медичному закладу Одеси на протезування та адресну допомогу пораненим військовим.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських з’їздила до мами у село і поділилася враженнями. Також артистка показала знімки, на яких постає усміхненою без граму косметики.

«Пригніться, я вмираю» — зірка Playboy, яка залишилась без ока через війну, розповіла про поранення та жагу до життя

Артист-зрадник: Гліб Михайличенко, який на початку війни виступав для ЗСУ, втік в Росію