in

Після «розлучення» з Волошиним, Трічер привселюдно «запалила» з відомими українським артистом

Ось вже більше двох місяців відома українська співачка Анна Трінчер непокоїть своїх прихильників чутками про розбіжності з блогером-мільйонником Олександром Волошиними.

Спочатку пара шокувала новиною про те, що у їхніх стосунках настав складний період і вони прийняли рішення деякий час пожити окремо аби розібратися із своїми почуттями. Закоханні навіть зверталися до сімейного психолога, але це не дало видимих результатів. А ось вже на днях, перед першою річницею шлюбу пари, відомий блогер Богдан Беспалов зробив резонансне повідомлення щодо офіційного шлюбу Трінчер та Волошина. Як йому повідомила близька людина в оточенні до артистки, то зіркове подружжя вже давно розлучилося, але старанно приховує цю новину від фоловерів. Наскільки правдивою є ця інформація — залишається лише здогадками.

Блогерка вирішила протримати ще якийсь час інтригу і на фоні цих чуток «запалила» на сцені з відомим артистом. Декілька днів тому в Києві відбулась музична церемонія «Музвар» на якій виступила Анна. Зірка з’явилася на сцені у відвертому коротенькому платті з глибоким вирізом у зоні декольте і заспівала свій хіт «Очі», а також разом в дуеті з артистом Demchuk виконали романтичний трек «Цілуй». На фоні чуток про розлучення з Волошином, пристрасні танці виглядали доволі провокаційно з її боку: Вася Демчук ніжно обіймав Анну за талію, а вона в той момент пильно дивилась йому у вічі.

 

«Лео, дивись, що ти втратив!» — 25-річна дівчина Ді Капріо з’явилася на публіці топлес

«Жити тут і зараз» — старша донька-мовчунка Ольги Сумської розхвалила роботу в РФ за «криваві» рублі