in ,

«Зате він підтримує Україну»: скандальна учасниця «Міс Україна» підтвердила стосунки з російським бізнесменом

Відома модель та скандальна учасниця конкурсу «Міс Україна-2023» Ірина Піляєва прокоментувала гучний скандал, у який нещодавно потрапила через стосунки з російським бізнесменом Олександром Орловим. Моделі довелося виправдовуватися та доводити те, що вона патріотка України після викриття неприємних фактів про неї українським продюсером — Андрієм Лузаном. До речі, він провів розслідування щодо багатьох учасниць цьогорічного конкурсу «Міс Україна», знайшовши при цьому брудні подробиці.

Так, наприклад Лузан заявив, що модель має зв’язок з російським бізнесменом — і, врешті решт, Піляєва підтвердила ці стосунки. В інтерв’ю Анні Олицькій Ірина розповіла, що їхні взаємини розпочалися ще навесні. За її словами, Олександр Орлов підтримує Україну — на його особистій сторінці в Instagram ще з 24 лютого минулого року з’являлися дописи з його чіткою позицією проти війни, щоправда зараз вони, ймовірно, видалені.

«Ми з Олександром у серйозних стосунках ще від весни. Ми з ним познайомилися задовго до війни в Києві. Що я можу сказати про його позицію? Якщо зайти до нього в Instagram та подивитися на його дописи від 24 лютого, ви побачите підтримку України. Не можна казати, що він не підтримує Україну, не можна казати, що він аполітичний. Він одразу висловив свою позицію. Він сказав – «ні війні». Наскільки я знаю, бізнесу в Росії у нього зараз немає, він туди не їздить«, – стверджувала модель.

Також Ірина різко висловилася щодо звинувачень Лузана у її байдужості до України. Вона запевнила, що ще з початку повномасштабної війни робила дописи у Instagram з закликами до миру, а також в описі профілю розмістила жовто-сині серця. Втім, продюсер розповідав, що жовто-сині серця у соцмережі були розміщені моделлю лише після розпочатого скандалу.

Закиди Лузана щодо учасниць конкурсу – і відповідь оргкомітету «Міс Україна»

Нагадаємо, що скандал навколо конкурсу краси «Міс Україна» та його учасниць спалахнув після того, як Андрій Лузан стверджував у своїх соцмережах про те, що багато конкурсанток мають зв’язки з росіянами або взагалі не живуть в Україні та не спілкуються українською мовою — а деякі навіть надають інтимні послуги. Оргкомітет конкурсу через деякий час провів власне розслідування, після якого деяких учасниць було дискваліфіковано — серед них була і Ірина Піляєва.

Читайте також: «Війна це не кіно!»: військослужбовиця Даша «ДШК» розкритикувала нафарбованих жінок у формі ЗСУ

«Він дуже потужна людина»: Коля Сєрга розповів про єдиного друга у Росії

«Хочу піти під вінець із коханим та мати дітей. Вірю, що в Україні це стане можливим» — продюсер Завадюк вперше зізнався, коли відчув потяг до чоловіків