in

«І тебе, товариш Путін, світ послав і вже давно» — Оля Полякова зірвала мережу, потроливши Росію

Після пропагандистського мітинг-концерту в «Лужниках», який відбувся 22 лютого, українська співачка Оля Полякова захотіла прокоментувати подію популярним віршем Петра Маги. Чоловік є телеведучим, поетом-піснярем, режисером та актором. Він вступив до лав ЗСУ та захищає нашу країну від російських окупантів.

Виконавиця зачитала його вірш «Послання», написаний в окопі, у своєму Instagram. Підписники зазначили, що у роботі Петра майстерно підібрано кожне слово, а Полякова чудово передала настрій автора.

«Захотілось випить чаю, аж у грудях запекло. Раптом бачу: виступає в телевізорі пуйло. Глядачів у залі мало. Всі канали, навіть «Дождь». Я дивлюсь, а що з хлібалом? Дорогой російський вождь», – почала зіркова блондинка. Під роликом вона розхвалила твір Маги, написавши: «Петро Мага! Крутий вірш».

«Це можна слухати нескінченно», «Шедеврально», «Оля, щира подяка за вірш, за все, що кажете відверто. Зараз такі публічні особи, як ви, повинні говорити більше про те, що турбує українців», «Оля прочитала дуже талановито», «Круто, аби скоріше збулося! Слава Україні», – залишили свої захоплені коментарі фоловери під постом вокалістки.

скріншот коментарів

За 20 годин ролик артистки набрав близько 45 тисяч лайків та півтори тисячі коментарів. Полякова не боїться висловлювати свою думку і від початку вторгнення допомагає українській армії, організовуючи благодійні концерти.

«Ти б хоч підготувався, геть у бункері прокис. Це посланіє, по суті, хробака, що йде на дно. І тебе, товариш Путін, світ послав і вже давно», – артистично промовила Оля наприкінці вірша.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

«Мамо, не плач, я повернусь» — Макс Барських презентував нову душевну пісню, звернувшись до найближчих людей бійців ЗСУ

«Я чужа в кожному місці цієї планети» — Маша Єфросиніна поділилась таємничими секретами свого життя за кордоном під час війни