in

Чоловіка Олі Полякової впіймали на пишних напівоголених грудях іншої жінки. ВІДЕО

Під час останнього концерту української артистки Олі Полякової, який відбувся в Києві 26 жовтня, чоловіка співачки застукали в обіймах з іншою.

Цей курйозний момент було знято на камеру та опубліковано в Інстаграм. Як виявляється, поки дружина Вадима Буряковського готувалася до масштабного концерту, на якому розповіла куди витратила свій гонорар зі скандального весілля ексчинновників у Львові, він в цей момент пригрівся на пишних грудях режисера Олени Вінярської, яка неодноразово знімала кліпи для блондинки. Буряковський мило посміхався та охоче поклав голову на напівоголений бюст кліпмейкерки.

«Дорога Олю, поки ти репетируєш свій концерт, твій чоловік в повній цілості. Владюшечка під нашою опікою»,— промовила Вінявська на скандальному ролику.

Сам же бізнесмен зізнався, що дружина знає про його витівки і нічого не має проти. У шлюбі пара прожила майже 20 років, але у них теж трапляються скандали та непорозуміння. Якось Полякова розповіла, що у них з чоловіком окремі спальні кімнати і кожний займається своїми справами.

Співачка-зрадниця MARUV неочікувано заспівала українською мовою

У Тельців — фінансові труднощі, а Близнюкам — день в товаристві цікавих людей: гороскоп на 29 жовтня